Workshop voetreflexologie


De BER workshopleiders bieden u de mogelijkheid om kennis te maken met voetreflexologie. Pedicures die aangesloten zijn bij ProCERT, kunnen 5 accreditatie punten verdienen (voetzorg-overige voetzorg). Sportmasseurs, sportzorgmasseurs en wellness masseurs die aangesloten zijn bij NGS, verdienen 6 accreditatie punten.

In één dag leert u hoe u voetreflexologie in kunt zetten voor het welzijn van anderen. De workshop is speciaal geschikt voor fysiotherapeuten, masseurs, sportmasseurs, pedicures, schoonheidsspecialisten en mantelzorgers, die hiermee hun cliënten extra van dienst kunnen zijn. Maar natuurlijk is iedereen welkom om met deze workshop kennis te maken met het beroep voetreflexoloog. 

De kosten voor de workshop bedragen € 150,00. Met certificaat van deelname van een verkorte voetreflexologie behandeling.

De workshopleiders zijn beroepsleden van de BER en doen elke twee jaar een praktijkexamen. Hieronder vindt u een overzicht van workshopleiders en beschikbare data. Komen deze data of de locatie u niet goed uit, neem dan contact op met de workshopleider. 


Binnenkort

Geen aanstaande evenementen