De Bond van Europese Reflexologen (BER) is sinds de oprichting in 1984 de beroepsvereniging voor voetreflexologen. Het is een professionele vereniging voor en door leden die de voetreflexologie een warm hart toedragen. De BER heeft als doel het bevorderen van de deskundige toepassing en uitoefening van voetreflexologie en zet zich in voor brede erkenning van de voetreflexologie als complementaire geneeswijze. 

In Nederland is de BER de enige beroepsvereniging met een eigen opleiding tot voetreflexoloog. Duizenden reflexologen hebben inmiddels hun opleiding bij de BER genoten. De opleiding is toegankelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder die zich wil inzetten voor het welzijn van anderen. 

Evenementen

17
sep
Tweedaagse Gezichtsreflexologie
  • Overige
  • Amstelveen, Lindenlaan 149 A


Wil je voetreflexoloog worden?

Ben je geïnteresseerd in het welzijn van anderen? Zou je graag meer willen weten over de samenwerking tussen lichaam en geest, en hoe je via de voeten de gezondheid van iemand kunt bevorderen? Dan is onze opleiding voor voetreflexoloog van de Bond van Europese Reflexologen (BER) iets voor jou!

Opleiding start op 10 en 11 september 2022 Schrijf je nu in.


De laatste volle week van september is het Wereld Reflexologie Week!

Een week, waarin voetreflexologen zijn verbonden met duizenden collega’s over de hele wereld. Wat een prachtige energie en wat een bijzondere week voor de BER. Een week waarin de beroepsleden de handen ineen slaan om ieder op zijn/haar eigen manier de BER te promoten. Een heerlijke gedachte om met elkaar de BER-intentie over het hele land te voelen en te laten stromen. Het is de week waarin de beroepsleden worden uitgedaagd om hun passie te delen door gratis, verkorte, voetreflexbehandelingen te geven. Een geweldige kans om te kunnen vertellen wat de BER ze heeft gebracht en een goede gelegenheid om bekendheid aan hun eigen praktijk te geven.


Het laatste nieuws