Hyacintha Kraidy

hyacintha.jpg
Hyacintha


Ik ben blij verrast dat ik een uitnodiging heb gekregen om te mogen spreken over de ziekte van Lyme. 
Mijn naam is Hyacintha Kraidy en ik heb me gespecialiseerd in de ziekte van Lyme. 

Het is heel belangrijk om de ziekte van Lyme snel in een vroeg stadium te herkennen!

Door helderziende waarnemingen heb ik veel dingen over de ziekte van Lyme ontdekt die nog niet wetenschappelijk gepubliceerd zijn. Andere waarnemingen van mij zijn inmiddels wel herkend en erkend. Doordat ik energetisch en op celniveau kan schouwen kan ik een therapeut leren om zich in zijn/haar vakgebied verder te specialiseren in de ziekte van Lyme.

De ziekte van Lyme komt veel vaker voor dan men denkt, zeker 80% van de mensen zijn besmet. Niet iedereen die besmet is, zal heel ziek worden, maar veel mensen kwakkelen en bagatelliseren hun symptomen.  Veel mensen kampen met chronische klachten en het is van het grootste belang om deze in een zo vroeg mogelijk stadium te diagnosticeren.

Hoe kan je nu de ziekte van Lyme vroegtijdig herkennen?
Denk jij wel eens bij Lupus, reumatische klachten, bijnieruitputting en algehele vermoeidheid aan de ziekte van Lyme? Vreemde symptomen als een krakkende nek en migrerende pijnen in het lichaam?
Bij deze symptomen en een eindeloze lijst van andere symptomen waarvoor niet een duidelijke diagnose is gesteld, mag je zeker aan de ziekte van Lyme denken. 

In deze korte introductie deel ik wat inzichten over hoe je Lyme kunt herkennen bij je cliënten en wat je wel en niet moet doen. De Borrelia, de veroorzaker van de ziekte van Lyme, gedraagt zich namelijk niet als een gewone bacterie. Zij heeft hele bijzondere eigenschappen, waardoor het moeilijk is om van de ziekte van Lyme te genezen. Het is een bacterie, maar zij vermenigvuldigt zich als een schimmel, gedraagt zich als een parasiet en kopieert DNA als een virus. Hoe doet zij dat?

Dat en nog veel meer ga ik je tijdens mijn presentatie uitleggen. Misschien ben je nu al een beetje nieuwsgierig geworden. Er valt nog veel meer te ontdekken.

Mocht je interesse hebben in een diepgaande Holistische Lyme training voor therapeuten dan kan je daarover meer informatie vinden op www. claritasprotocol.nl 


Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!


Harte groet
Hyacintha