Remco Visscher

beleving.jpg
Remco Visscher


Mijn naam is Remco Visscher (1986), geboren en getogen in Harderwijk. Na het succesvol afronden van mijn studie bewegingsagogie in Zwolle, ben ik enkele jaren werkzaam geweest als personal fitness trainer en leefstijlcoach. Na verloop van tijd veranderde mijn interessegebied. 

Ik leerde dat ons gedrag, onze prestaties en kwaliteit van leven grotendeels bepaald wordt door ons onderbewuste brein. 

Aangezien ik mijn voldoening haal uit het optimaal laten presteren en functioneren van mensen was het voor mij een logisch gevolg dat ik hiermee
verder wilde. Na de verkoop van mijn bedrijf (fitention) in mei 2015 heb ik diverse opleidingen gevolgd en mezelf gespecialiseerd in gedrags- en mindsetoptimalisatie. 


Wie heeft er tegenwoordig geen last van stress? Wat maakt dat wij zoveel last van stress hebben? Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat stress onze levenskwaliteit zo weinig mogelijk beperkt? Welke lessen kunnen we leren uit diverse wetenschappelijke studies om hier ons voordeel mee te doen?


Baanbrekende wetenschappelijke studies leren ons dat onze gezondheid, zelfvertrouwen, intelligentie, levensgeluk, gedrag en prestatieniveau in ons brein bepaald worden. Helaas leren we nergens om ons brein optimaal te gebruiken nu duidelijk is dat het ons leven letterlijk maakt of breekt.


Het programma voorziet mensen de benodigde kennis en unieke tools om je brein altijd optimaal te laten functioneren. Een brein in stress zorgt voor vermoeidheid, (faal)angst, ongewenst gedrag, ziekte, laag zelfvertrouwen, verminderde intelligentie, depressie en verminderde prestaties op school, werk en sport. 


Leer zelf je gestreste brein weer in balans te brengen. Een brein in balans zorgt ervoor dat je optimaal kunt functioneren en presteren op ieder moment. Kies nu voor meer geluk, ontspanning, gezondheid, zelfvertrouwen en succes.

‚Äč

http://www.opti-mind.nl