Antevasin Inzicht en geneeswijs

Contact

Antevasin Inzicht en geneeswijs
Retiefstraat 7
3851 AA Ermelo
Nederland

www.hermawijnhoud.nl

Antevasin Inzicht en geneeswijs

Na jaren als Z-verpleegkundige te hebben gewerkt kwam ik in 2008 in aanraking met voetreflexologie. Na een kennismakingsworkshop besloot ik de opleiding tot voetreflexoloog te gaan doen bij de Bond van Europese Reflexologen (BER), waar ik sinds 2010 beroepslid ben. Vanaf 2010 startte ik ook mijn praktijk aan huis, en schoolde ik me in diverse behandelingen. Daarnaast ben ik door stichting FuDaReerkend tenen lezer. 

Tenen lezen is mijn passie. Er is zoveel te vertellen over je karakter en je ambities aan de hand van je tenen! Deze kennis deel ik graag, individueel (ook voor stellen) bij een sessie, of in een groepsworkshop.  

Een doelgroep die ik in het bijzonder wil aanspreken zijn mensen met terugkerende klachten of burn-out / overspannenheidsklachten. Graag denk ik naast de behandeling met je mee waar de klachten mee te maken zouden kunnen hebben. Soms zit er een bepaalde symboliek achter klachten. Ik ga graag samen met je op zoek, zodat je klachten ook structureler aangepakt kunnen worden! 

Daarnaast ondersteun ik je ook graag met behandelingen als je de strijd met kanker aangaat, in het bijzonder wanneer je chemotherapie krijgt. Met behulp van een behandeling zoals voetreflexologie kan je sneller weer herstellen tussen chemokuren door. 


  • H.A. (Herma) Wijnhoud